Over het matras

Het Senio 50+ matras: bij uitstek geschikt voor senioren. Elke leeftijdsgroep heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van slapen. Bij de standaard matrassen wordt hier echter lang niet altijd rekening mee gehouden. Dit in combinatie met het feit dat er vanuit de zorg veel vraag was naar een matras voor senioren, heeft ons 4 jaar geleden doen besluiten om het Senio 50+ matras te ontwikkelen. Het Senio 50+ matras wordt handgemaakt in Nederland. Op die manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen en u een snelle levertijd garanderen. Naast vele standaard maten kunnen wij u ook volledig maatwerk bieden. Voor meer informatie over het Senio 50+ matras kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

‘Wie beter slaapt, kan beter bewegen en heeft meer energie’

Waarom het Senio 50+ matras?

Een gezonde nachtrust is de basis voor een energieke dag. Dit is helemaal het geval wanneer mensen ouder worden. Wanneer mensen ouder worden gaan zij vaak onrustiger slapen. Dit in combinatie met een standaard of verouderd matras, zorgt ervoor dat het lichaam hier op reageert. Minder energie en stijven spieren/gewrichten zijn het gevolg.

Het Senio 50+ matras is ontwikkeld op een manier die ervoor zorgt dat u ’s nachts rustig slaapt. Het matras past zich perfect aan, aan uw lichaam en zorgt er daarmee voor dat u voldoende nachtrust krijgt.

De voordelen van het seniorenmatras

De levensduur van het Senio 50+ matras bedraagt ongeveer 15 tot 20 jaar. In vergelijking met standaard matrassen is dit ongeveer 2 keer langer dan normaal. U kunt op die manier besparen op de aanschaf van een nieuwe matras. Daarnaast is het omkeren van uw matras verleden tijd. Door de unieke samenstelling van de matras blijven de oorspronkelijke vorm en stevigheid behouden.

Qua hygiëne hoort deze matras bij de toppers van dit moment. Doordat het matras zich bevindt in een afritsbare & antibacteriële hoes, is deze eenvoudig schoon te maken. Het is zelfs zo dat u slechts het ligoppervlak kunt losritsen en uitwassen. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite in vergelijking met bijvoorbeeld stomen.

De samenstelling van het matras

De unieke samenstelling van het matras zorgt ervoor dat u de nachtrust krijgt die u nodig heeft. Het Senio 50+ matras bestaat uit 5 verschillende onderdelen, welke te zien zijn op onderstaande afbeelding. De ’50+ health care & energy zone’ is de zone waarop u uiteindelijk zult slapen. Deze laag zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste houding aanneemt tijdens de slaap. Vervolgens is er een laag ventilatie gel aangebracht. De ventilatiegel wordt gevolgd door een drukverlagend Comfort Foam. Dit foam zorgt ervoor dat uw gewrichten en spieren ontlast worden. Daarnaast voorkomt het drukpunten op bepaalde delen van het lichaam. Ook na deze laag volgt weer een laag ventilatie gel. Het matras wordt afgesloten door de zogenaamde ondersteuningszone. Deze zone biedt ondersteuning aan de rest van het matras en laat de overige functies optimaal functioneren.

Meer weten over het Senio 50+ matras?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Senio 50+ matras en wilt u meer meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via +31 (0) 313 844 978 of info@ralphklaassen.nl. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Doesburg. Onder het genot van een kop koffie voorzien wij u van een passend advies op maat.

U heeft ook de mogelijkheid om een offerte of gratis proefslapen aan te vragen.